125 g smør
150 g ODENSE Mørk Chokolade
225 g sukker
3 æg str. m/l
1 tsk. vaniljesukker
250 g hvedemel
30 g kakao
½ tsk. bagepulver
200 g ODENSE Blød Nougat
¾ dl piskefløde
50 g smør
Revet appelsinskal fra en usprøjtet appelsin
Flormelis
Smelt smørret og den hakkede chokolade i en gryde ved lav varme. Pisk sukker, æg og vaniljesukker til en luftig æggesnaps. Sigt mel, kakao og bagepulver i æggesnapsen og rør den sammen med chokoladesmørret. Tril dejen til 50 små kugler på størrelse med valnødder, læg dem på en bageplade og tryk dem en anelse flade. Bag kagerne ved 180° C i ca. 8 min. Lad dem køle af på en bagerist.
Smelt nougaten i varm fløde. Rør smør og appelsinskal i den varme fløde og sæt den i køleskabet i ca. 1 time. Pisk nougatcremen luftig, kom den i en pose og sprøjt den ud på halvdelen af kagerne. Læg dem sammen med resten som små sandwich og afkøl ca. 30 min. indtil servering. Tips: Holdbarhed op til 5 dage på køl og 2 måneder på frost.